NARLIDERDE HALI YIKAMA

Herkes evindeki halıların ilk günkü gibi rengini kaybetmeden, temiz ve parlak görünmesini ve halılarını uzun yıllar kullanabilmeyi ister. Halılarda biriken tozlar ev temizliği yapılırken süpürge makinesiyle alınır. Üzerlerine çay, kahve gibi içecekler döküldüğünde geçici çözümlerle silinerek temizlenir. Ancak, bunlar uzun vadede halının temizliği için yeterli değildir.Halı yıkama ile yalnızca halıda oluşan kir ve kötü kokular değil, halınızda yer edinmiş mikroskobik organizmalar da temizlenmiş olur. Periyodik olarak halı temizliği, halının ömrünü de uzatmaktadır.
Derinlemesine Halı Temizleme Nedir?Halılar elektrik süpürgesiyle temizlenerek yeni alındığı halde ki görüntüsüne dönmeyebilir. Böyle durumlarda halının derin temizlik gerektirdiğine ilişkin bazı emareler kendini göstermeye başlar :• Halı matlaşır ve yapışkanımsı bir görünüm kazanır.• Halı, ilk aldığınız zamana göre artık aynı renkte değildir.• Halı sandalye ayaklarının etrafında, iz şeklinde, kirli dairelere sahiptir.• Halı oda için artık bir toz kaynağı haline gelmiştir.
 Eğer halınızda bu göstergelerden biri veya birkaçı mevcutsa, halınızın deri temizliğini yapma zamanı gelmiş demektir. Derinlemesine temizlik, halı ve kilimlerinize nüfus eden zararlı maddeleri, kirleri ve pisliği çıkaran profesyonel halı yıkama işlemidir. Dört dörtlük bir yıkama işlemi için İPEKLER HALI YIKAMA Firmamızdan Hizmet alabilirsiniz.
Sağlığınız için evinizdeki halıları düzenli olarak yıkatın.Birçok insan profesyonel halı yıkama işleminden sonra halıların bir evde yarattığı fark karşısında şaşırırlar. Bunun ana sebebi ortalama bir evde bile halıların fazlasıyla kirlenmek durumunda kalmalarına rağmen insanların görünen halıların temiz olduklarını sanma yanılgısına düşmeleridir.
Halılarınızı ne sıklıkta yıkatmalısınız?Halılarınızın kullanım sürelerini arttırmak için, halı imalatçılarının çoğu 6 ayda bir profesyonel  Narlıderede halı yıkama tavsiye ederler. Pratikte de çok kullanılan halılar veya lekelenme gibi durumlar hariç halılarınız için yılda iki defa halı yıkama hizmeti almanız yerinde olacaktır. Bu işlem, halılarınızdaki bakterileri yok etmenizi ve evinize yeni bir hava kazandırmanızı sağlar. Evinizde evcil hayvan besliyorsanız bu süre 3 ayda bir olarak değişiklik göstermesi sizler için çok daha iyi olacaktır.
Bazı lekelerin diplere kadar sızması, sürekli olarak kullanılması gibi durumlar halının yıpranmasına neden olur. Aynı zamanda uzun süre derinlemesine temizlenmeyen halıların içinde gözle görülmeyen canlılar yer edinmeye başlar. Bunlar sağlık açısından olumsuzluklara yol açabilir. Özellikle evinde evcil hayvan besleyen kişilerin halı temizliği ihtiyacı daha da artar. Bütün bu sebepler halıların derinlemesine temizlik ihtiyacını doğurur. Bu temizlik için halıları Narlıderede halı yıkama firması olan İpekler halı yıkama firmamız ile halı yıkama işlemi için iletişime geçebilirsiniz.